top of page
Hike

De Vitale Generatie

Wat je niet in het onderwijs leert, ontwikkel je hier

4 weken groei programma voor jongens tussen de 16 en 22 jaar op Bonaire

Een aanvulling is hard nodig...

Een eenzijdig curriculum, minimale mogelijkheden tot eigen creatieve inbreng en persoonlijke uitdrukking, PLUS veel te veel nadruk op het onthouden van feitjes die je allemaal binnen enkele seconden op het internet kunt terugvinden. 

Wanneer je daar dan nog eens de alsmaar toenemende blootstelling aan technologie en andere stimulatie,  een ongezond voedingspatroon en te weinig bewegen aan toevoegt, kun je maar een conclusie trekken:  

Een aanvulling op het standaard formele onderwijs is nu harder nodig dan ooit tevoren.

 

En dan bedoel ik niet nog meer feitjes en stilzitten in een afgesloten ruimte, maar fundamentele kennis opdoen en dit toepassen in 'beweging' met anderen.   

 

Dit 4 weken 'Vitale Generatie' programma is precies de aanvulling die jonge mannen zoals jij nodig hebben. Het is rijk aan allerlei toffe ervaringen die je gaan helpen in het ontwikkelingen van verschillende essentiële vaardigheden en kwaliteiten. Vaardigheden welke schaars zijn maar die je krachtiger en weerbaarder zullen maken. Vaardigheden die je de rest van je leven gaat (kunnen) gebruiken.

 

Tijdens dit programma ga je jezelf daarnaast beter leren kennen, ontdekken waar je persoonlijke valkuilen zitten en de discipline ontwikkelen die je nodig hebt om jouw pad te kunnen volgen.

 

Kortom, dit programma gaat je tools aanreiken zodat je beter wordt in LEVEN. 

Tijdens dit traject ga je aan de slag met twee primaire pijlers:

Zelf kennis

Karakter, vaardigheden, bewustzijn etc.

Gezondheid

Beweging, voeding, rust etc.

4 Weken 'Vitale Generatie' Groei Programma 

Bonaire, Caribisch Nederland

5 zaterdagen tussen 29 april en 27 mei  (3:00-5:00)

Maximaal 12 jonge mannen tussen de 16 en 22 jaar oud (vol=vol)

$199,- all inclusive  

*Het is aan te raden om uw zoon voor een gedeelte  zelf te laten investeren in dit programma

Wat is allemaal inbegrepen?

  • 5 pakkende zaterdagmiddag workshops (o.a. zelfverdediging/bjj, freediving, krachttraining/beweging, kookworkshop en meer) waarin je nieuwe vaardigheden, maar ook zelf kennis ontwikkelt. 

  • Een eenmalig persoonlijk coaching/motivatie gesprek voor iedere deelnemer.

  • Wekelijkse opdracht om thuis mee aan de slag te gaan.

  • Verbinding met gemotiveerde leeftijdsgenoten die eveneens leergierig zijn en verantwoordelijkheid over hun leven willen pakken.

     

IMG_7437 2.heic

Het 4 weken 'Vitale Generatie' programma wordt geleid door gezondheidswetenschapper, prestatie coach en bewegingsspecialist Niko Sati Nikolić. Enkele van de workshops zullen door expert gast-docenten gegeven worden. Zowel Niko als de andere docenten hebben allen jarenlange ervaring met lesgeven en het organiseren van programma's/evenementen voor jong en oud.

Klik op de bovenstaande knop om je (zoon) in te schrijven voor dit programma. Voeg ook een telefoon nummer toe. Binnen 12 uur ontvang je een antwoord en hoe de inschrijving definitief te maken. 

Anchor 1
bottom of page